Noteboard

Friday, March 30, 2007

Live from "Augusta National Golf Club"


Добра новина.
Тъкмо когато сте си помислили, че целият спортен свят за националните ни телевизии се изразява във ФУТБОЛА , ЦЕСКИ и УЕСЕКА .. "Неделен стадион", "Трето Полувреме", "Шампионска лига" и разбира се предаването "Спортен Свят", което незнайно защо не са кръстили "Футболен Свят".. щото те друго не дават по него. иииииииии тъкмо сте се разочаровали и ....ПРАС !!!..... анонс по БТВ-то.... от "5-ти до 8-ми април...на живо от Огюста Нешънъл Голф Клуб - ЮС Мастърс 2007" ;-))))
Евалла ! Ашколсум! Машалла!
Кой би повярвал, че грешката е вярна... Гледах за първи път ЮС Мастърс по БТВ преди около 2 години и тогава си помислих, че са се объркали нещо. Оказа се, че се опитват да го превърнат в традиция, което е страхотно между другото.

П.С. Гоу Гоу Тайгър! ( ю ар дъ мен )
Вива Ла Голф.
и още нещо. Преди Питър Пан да изцепи някой неподготвен коментар. отговарям на въпроситед си с ФАК. ( фрикуентли аскд куешчънс )
1. Да Петьо интересувам се от Голф ( и то от много години вече )
2. Да познавам състезателите и терена на Огюста нешънъл клъб. И знам дори коя дупка какъв "пар" е. ( ако въобше термина "пар" ти говори нещо )
3. Да естествено.. голфа ми е в кръвта .. на теб не ти е заложено. То е само за аристократи.

5 Comments:

  • At 3:48 PM , Blogger PeterStJ said...

    Путко, разбирам та че си аристократ, майна, ама пиле, между тва да гледаш голф разплут по фотьойла/дивана и да ходиш да го играеш има МНОГО голяма разлика. Тамън колкото и между това да си аристократ и да имаш пари:)
    Айде шуши, въри изкарай някой милиард идната седмица по фондовите борси и ше са скиваме на новия ти личен остров, дека си напраи новото игрище за мини голф :)

     
  • At 3:07 AM , Anonymous Anonymous said...

    ha - ha - ha ! Don Pepi strikes well!

     
  • At 9:53 AM , Blogger Paf40 said...

    prydnq

     
  • At 3:25 AM , Anonymous Anonymous said...

    Hello. And Bye.

     
  • At 10:26 PM , Anonymous Anonymous said...

    Да, вероятно така че е

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home