Noteboard

Friday, April 20, 2007

първа седмица

Първата работна седмица в съдебната система измина някак... неусетно. Не беше чак неусетно, но поне беше интересно... на места бе досадно, но през повечето време колектива се грижеше за настроението на работното място.
Оказа се че съм попаднал на едно от тия места където постоянно се черпи с .. кво ли не... то не са солети.. вафли , шок. бонбони, сокове, коли, и прочие ... и това е ежедневно. Мислех да поспортувам че така ще стана 100 кила с тази комбинация от черпене и чиновническа работа на бюро.
Колежките от отделението са свежарки. Определено не оставят някоя клюка необсъдена... или пък някоя интрига недозавързана ;-))))) ( сещате се .. женски колектив все пак ) Най-неприятното е че мноого добре трябва да си правиш сметката какво и пред кого говориш. По тези места и една дори енда сричка стига за да се завърже огромна интрига и конспирация. Някак си се мъча да се справя с музикалните предпочитания към Радио Веселина... Май се свиква и с това. Ако превъзмогна интригите, клюките, обсъждането на ВИП Брадър и чалга радиото .. просто няма да има нещо което да ме огорчава на работа. ахахха.
Та така. Със свежи сили напред към 6-тия работен ден Събота ( забравих че седмицатан е е свършила )

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home