Noteboard

Monday, December 18, 2006

Трагедията на Кланът Мраз

Дядо Мраз ( добрият старец ) си бил много добре докато Баба Мраз която била още по-добра от него разбрала че младата красавица Снежанка не е просто технически сътрудник на белобрадия добряк или казанио просто неговата вярна секретарка а негова любовница.. наложница , метреса или както искате го кажете. Та така добрата Баба Мраз разбрала как Дядо Мраз оправя чернокосата Снежанка и се ядосала. А Снежанка... тя била едно невинно и красиво като капка роса създание което в свободното си време оправя не само Дядото но и неговите Джуджета ( те са неточна бройка )
Ядосаната Баба Мраз имала пъклен план как да отрови младата Снежанка барабар с Джуджетата и Дядото като след това да наследи контролния пакет от акции на Дядо Мраз. и всички права за дистрибутирането и производството на подаръци.
Естествено планът не се осъществил. Бабата имала мнгоо банални идеи за отравяне тъй като била много добра и нямало грам зъл замисъл в съзнанието и. Пробвала с гъби ( класически метод но не провървял - Дядото не обичал гъби) после решила да му сложи Полоний 210 ( идеята взела от емисията на новините в 20:00 ), но не намерила полоний в аптеката. Накрая се ядосала купила си 20 блистера Парацетамол, изгълтала ги и се самоубила.
Когато Добрият старец открил мъртвата баба също се нагълтал с остатъците от парацетамол пръснати по леглото и пукясал. Накрая снежанка влязла в стаята видяла гледката. и си казала : -- Ехх жалко но все пак ... не е единствения добър старец с банкова сметка.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home