Noteboard

Tuesday, May 29, 2007

Сентенция на деня

"Guys are just like a new pair of sneakers - you can't take any pleasure until you penetrate inside"

Sunday, May 27, 2007

Thessaloniki - photo impressions





Thessaloniki - The romantic city




Направих малко клипче от току що завършилото ми "пътешествие" до Солун. Едно авантюристично пътешествие състоящо се от : път с автобус , път с влак , път с много смотан влак и още автобус ахах. Все пак си струваше. ПреОткрих романтиката на морските градове за пореден път. Също така се убедих, че хората в морските градове си приличат ( само мащабите се различават). Успях да разгледам града и да отида на плаж на Бяло Море. Дори ходихме на лунапарк. И всичко това в рамките на около 40 часа.
Както бях писал един път за пътешествието си до Букорещ
Струва си ! Правете го и вие ! Пътувайте, мечтайте, откривайте себе си !!! Не спирайте... не спирайте.
Тук следва малкото клипче + няколко добри кадъра от фотоапарат ми. ( извинявам се залошото качество на видеото ... все пак разберете че е правено с фото камера : 3.6 мп. ;-))) )

Sunday, May 13, 2007

Freedom

Тръгнах си от София в петък и пропуснах инициативата на няколко приятели. Щеше да е страхотно да участвам в интересното начинание наречено "фрий хъгс" или по наше му "безплатни прегръдки", което се изразява в прегръщане на минаващите около теб хора на площада.
Явор вчера ми се обади и сподели, че пропускам страхотно изживяване и че са напрегръщали адски много непознати хора минаващи покрай тях в рамките на 2-3 часа. Усещането било неописуемо.
Мислех си, че "hugs could be free", когато съзнанието на младите хора е "free" тогава и прегръдките са такива. Дали някога в малкия град ще бъдем "free" ?
... Надали
Уви, но надали.

Saturday, May 12, 2007

Командировката

Мисля че всичко беше ок. Хотелът беше оуукей, храната беше оукей и семинара си беше оукей.

In conclusion :
1. x seminar
1 x hotel ( ****)
3 x meetings
2 x knocks


Viva la командировки.